lunes, 14 de junio de 2010

Sandro Rossell

Com era de preveure, Sandro Rossell serà el nou president del FC Barcelona. No hi va haver color entre d'altres coses perquè no tenia rival. Els altres tres que es presentaven eren molt fluixos i el soci culè ha optat pel més conegut i el que més havia treballat per ser president.
El que no entenc és perquè Laporta, segurament el millor president del Barça pel que fa als resultats, té tan poca estima entre els socis... Dubto molt que en Sandro Rossell aconsegueixi tants triomfs que en Laporta en aquests propers set anys. Tant de bo però ho dubto!

domingo, 13 de junio de 2010

Els Amics de les Arts


Ahir vaig anar a veure el meu tercer concert dels Amics de les Arts. Són un grup molt simpàtic de l'estil que practiquen els Manel, tot i que Els Amics van sorgir abans. Però no hi ha dubte que sense els Manel, Els Amics no tindrien pas tants seguidors com els que van reunir a Les Franqueses.
Francament és un grup que m'agrada. Tenen cançons molt ben treballades, amb molt sentit de l'humor. Entre cançó i cançó recorden com era seva vida en un pis d'estudiants... Aquí he de dir que les seves històries són molt desiguals i hi ha moments que la gent no els hi fa gaire cas del que diuen. Pel que fa a les cançons, excepte tres o quatre que són bastant pallissa, em quedo amb Armengol, Jean Luc, L'home que treballava fent de gos, La merda se'ns menja i Reykjavik. Aquesta darrera no la van interpretar.
Els hi desitjo el millor i sobretot que s'aprofitin d'aquest moment del pop català que torna sembla a l'estil més folk dels anys setanta. Segurament els tornaré a veure al Pop Arb!