lunes, 24 de mayo de 2010

Lost, quin gran final

La matinada de diumenge a dilluns ha estat plena de nervis. Volia veure el darrer capítol d'una de les millors sèries que he vist mai com ha estat Lost. Vaig intentar veure els capítols precedents que van ser emesos per Cuatro tot i que de tant m'adormia. Però a loes 6 estava a punt de veure aquest últim capítol.
I com la resta de la sèrie de no em va decebre, a més de tenir un dels finals més emotius que recordo.

Una sèrie amb un final del que esperava: una mica obert a la interpretació de cadascú. Però no m'agrada que em donin tot mastegat com a altres i per això deixa un final que es pot interpretar de diverses maneres. És el millor de qualsevol obra artística. Segurament per als petits detalls, els creadors posaran continguts extra a l'edició en DVD.

Lost és la meva sèrie preferida i crec que ha valgut moltíssim la pena. I això malgrat que Cuatro li va sortit tot de forma desastrosa: subtítols inexistents o massa grans i uns quants minuts força importants s'han esfumat, cosa que ens ha deixat estranyats. Però això no és culpa d'aquesta grandiosa i emotiva sèrie que recomano a qualsevol amant del cinema.